Szolgáltatások

Adat- és információ menedzsment

Információ menedzsment stratégia kialakítása
Szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink számára a sikeres működéshez és irányításához szükséges információk mindig elérhetőek legyenek a megfelelő helyen, a megfelelő időben és a megfelelő minőségben.  
Adat minőség menedzsment megoldások bevezetése
Ügyfeleink adatminőségi problémáit a szervezet megfelelő képességeinek kialakításával, illetve az adatminőség célzott, IT megoldásokkal támogatott, hatékony javításával szüntetjük meg.
Megoldásaink
DQM Pro: adatminőség menedzsment megoldás az adatminőség folyamatos és kampányszerű javításához, amelyet akár dobozos megoldásként ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsájtani.
DupKer: nagy teljesítményű adat párosító és multiplikáció kereső motor adat integrációs és demultiplikációs problémák megoldásához.
MaJa: adattisztító modul a manuális és félautomatikus javítások hatékony és kontrollált megvalósításához, menedzsmentjéhez.  
Adat migráció és validáció megvalósítása
Az éles üzemi működéshez szükséges adatok átkerülését biztosítjuk az új informatikai rendszerekbe az előd-rendszerekből és egyéb adatforrásokból. Módszertanunk és alkalmazott technológiai megoldásaink biztosítják, hogy a migráció az adott időablakon belül, auditálható módon, a megfelelő hatókörrel, a transzformációs szabályoknak és az új informatikai rendszerek adat validációs követelményeinek megfelelően történjen.
Megoldásaink
MET: saját fejlesztésű migráció ellenőrző eszközünk a migrációs hibák hatékony feltárására és elemzésére.