Blog

ClarUP – Innovatív technológiai megoldások és trendek a mezőgazdaságtól az IT-ig

HÍREK | 2023 May 15, Monday

Az innováció az egyik alapvető tényező az üzleti sikerhez vezető úton. Ezt a szemléletet tükrözi vállalatunk ClarUP elnevezésű fórumeseménye is, mely 2014 óta évente négyszer kerül megrendezésre, és az innovatív technológiai megoldásokkal, ötletekkel és trendekkel foglalkozik.

Az idei első ClarUP fórumot Köröshegyi Benedek kollégánk előadásával kezdtük, aki a mezőgazdaság digitalizációjáról és a precíziós gazdálkodásról osztotta meg velünk az ismereteit. A mezőgazdaság területén a technológiai megoldások nagyon fontosak, és a digitális eszközök segítségével lehetővé válik az agrárium hatékonyabb működtetése és az élelmiszertermelés növelése.

Zsáki Erik a Machine Learning szolgáltatásunk jelenleg futó projektjeit, projektkezdeményeit mutatta be, amelyek kifejezetten az agrár iparágra fókuszálnak. Az előadás során az innovatív technológiai megoldások használatának lehetőségeit és előnyeit tárgyaltuk, amelyek segíthetnek az agrárium működésének javításában.

A záró előadást Fábián Zoltán IT szakértő tartotta, aki egy átfogó képet tárt elénk a legújabb IT trendekről, mely segít a tanácsadó és fejlesztő kollégáknak abban, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek az információtechnológia fejlődéséről és irányairól.

Az előadók interaktív beszélgetései és a munkatársaink által feltett rengeteg kérdés segített a fórumunk elsődleges céljának teljesítésében, az innovatív szemlélet és kultúra evangelizálásában, valamint az új termék- és szolgáltatásötletek megteremtésében.

Az áprilisi ClarUP nagyon sikeres volt, új inspirációval és tudással gazdagodhatott mindenki. Az innovációra való fókuszálás, az új technológiák felismerése és használata a jövőben is kulcsfontosságú lesz a sikeres üzleti eredmények elérése érdekében.