Blog

Orientációs tréning -2020.

HÍREK | 2020 October 21, Wednesday

Ismételten egy remek hangulatú tréninggel zártuk a múlt hetet. Ezúttal új kollégáinknak tartottunk orientációs tréninget. Ahogyan asszertív kommunikációs képzésünket, ezt is a járvány miatt kellett pár hónappal elhalasztanunk. Emiatt volt olyan résztvevő kollégánk, aki már közel fél éve a csapatunk tagja. Ennek ellenére természetesnek tartottuk, hogy megrendezzük ezt az orientációs délutánt. Clarity_orientációs tréning_2

Ha egy munkavállaló új helyre kerül, az sok szempontból kihívás elé tudja őt állítani. Segít a könnyebb beilleszkedésben, ha már az elején ellátjuk minden formális (és informális) tudnivalóval, információval. Így egyszerűbben és gyorsabban tanulhat be, nem érzi magát annyira elveszettnek. Mivel a Claritynél komoly hangsúlyt fektetünk a kollégák folyamatos képzésére, nem kérdés, hogy ezt a legelején kell kezdenünk. Clarity_orientációs tréning_1

A résztvevők előadásokat hallgathattak meg a cég történetéről, hogy lássák a vállalat múltját és jelenét, a big picture-t. Ezen kívül megismerték a szervezet felépítését és a cég stratégiáját. A belső irányelvekről, értékelésekről, minősítésekről pedig újra hallhattak, és feltehették kérdéseiket ezekkel a belső rendszerekkel kapcsolatban. Továbbá megismerték a projektmenedzsment csodáit, és sok céges történettel, tapasztalattal is gazdagodhattak.

Az újonnan felvett kollégák lehető leghatékonyabb szakmai eligazításán túl igyekeztünk gyakorlati feladattal is érdekesebbé és emészthetőbbé tenni a tréninget. Nagyon szeretjük az ilyen csapatépítőként is funkcionáló képzéseket, ahol munkatársaink szívesen és jó hangulatban tanulnak.

Ahogy a képeken is látszik, továbbra is nagyon fontos számunkra a munkavállalók biztonsága, így végig igyekeztünk betartani az egészségügyi előírásokat.