Blog

Asszertív kommunikációs tréninget tartottunk

HÍREK | 2020 September 24, Thursday

Tanácsadó cégként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ne csak ügyfeleink működési folyamatait tegyük maximálisan hatékonnyá, hanem a saját szervezetünkön belül is minden gördülékenyen menjen. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció.

Az asszertív kommunikációt magánemberként és kolléga/alkalmazott szerepben is érdemes elsajátítani. Ennek segítségével a stresszes, feszített helyzetekben is képesek vagyunk hatékonyan eljuttatni üzenetünket a másik félnek. Lényege, hogy nyugodtan, magabiztosan és őszintén tudjuk kommunikálni érzéseinket és elvárásainkat.

Régóta szerettünk volna egy olyan tréninget szervezni, ahol asszertív kommunikációs technikákat tudunk elsajátítani és gyakorolni. Sajnos a vírus miatt az eredetileg tavaszra időzített képzést el kellett halasztanunk, azonban legnagyobb örömünkre a múlt hét végén sikerült megtartanunk az Asszertív Akadémia jóvoltából.

Kihasználva a jó időt, kiültünk az iroda teraszára, hogy minden szabályt (vagyis métert) be tudjunk tartani. Ahogy a képen is látszik, nagyon jó hangulatban telt a tréning, sokat tanultunk egymásról, magunkról és a helyes kommunikációról is.

Clarity_webhír_20200924_asszertív komm tréning