Blog

Vasárnap (október 14-én) kezdődik a GITEX! És hogy mi mivel készülünk?

HÍREK | 2018 October 12, Friday

Dalia és Dexter

Szegedi K+F projektünk, amiről korábban már többször is hírt adtunk közösségi média csatornáinkon, lassan a végéhez közelít. Ebben a projektben nagy méretű adatbázisok és adattárházak elemzésével foglalkoztunk, ehhez kapcsolódóan pedig egyedi eszközöket fejlesztettünk ki, amit eddig kizárólag kiemelt nagyvállalati partnereink láthattak, a nagyközönség számára még nem volt nyitott a lehetőség. A Szegedi Tudományegyetemmel együttműködésben sikerrel dolgoztunk ki olyan objektív szabályrendszereket és metrikákat, amelyek képesek egy-egy relációs adatbázis-rendszer minőségének értékelésére, fejlesztési javaslatok megfogalmazására.

- A DALIA (Database Lineage and Impact Analyser) alkalmazás Oracle-adattárházak refaktorálása esetén hasznos

- A Dexter (Database Structure Quality Assessment) alkalmazás egyedi fejlesztési frontend rendszerek adatbázisainak elemzésére, javítására szolgál.

Az alkalmazások olyan nagyvállalati környezetben használhatók, ahol egyedi fejlesztésű rendszerek üzemelnek, nagy méretű relációs adatbázisok támogatásával.

A GITEX-en mutatjuk be tehát ezeket a termékeket szélesebb körben, így reményeink szerint most kezdődik a nemzetközi piacok meghódítása.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a magyar standnál!

Gitex_dalia_dexter_2018_v05_600px