Blog

Szakmai programok, kertszépítés és festmény kiállítás

HÍREK | 2018 May 31, Thursday

A mi házunk táján mindig történik valami! Legutóbb irodánk kertjének megszépítését tűztük ki célul, az épületen belül pedig mindeközben Noémi kolléganőnk és egy másik kollégánk, Ottó lányának művészi alkotásaiban gyönyörködhettek a betérők. A festményeknek nem csak a kivitelezésük, de a témáik is mind magukkal ragadóak, hiszen egy-egy igazán mély emberi érzelmet jelenítenek meg. Valódi öröm volt megcsodálni őket!

Szakmai napot is tartottunk, aminek keretén belül előadást tartó kollégáink a legaktuálisabb témákkal várták a hallgatóságot. A Clarity Consulting Kft. termékeiről három jól összeszedett prezentációt láthattunk, egy Dubajból hazatért kollégánk pedig izgalmas élménybeszámolót tartott. Ezek mellett számos előadás szólt a már lezajlott vagy éppen folyó projektekről, arról, hogy melyik ügyfélnél mi a tapasztalat, hogyan zajlott a munka, valamint, hogy melyik termék milyen körülmények között született meg. Majd természetesen mindezekből következtetéseket vontunk le, így kollégáink végső soron rengeteg értékes tapasztalatot osztottak meg velünk.

A szakmai előadásokon kívül a belső működési fejlesztési tervekről tájékoztattuk a kollégákat, mind GDPR, mind ISO, mind pedig a Kontrolling rendszer bevezetése témakörökben. Tudásmegosztás témakörben is volt számos előadás: itt a még nem ismert termékek, folyamatok és rendszerek kerültek terítékre, melyeket a kollégák valahonnan megismertek, s úgy vélik, cégünk is hasznát vehetné.

Elmondhatjuk, hogy szakmai napunk igazán jó hangulatban telt, s a nap végén egy terasz partit is tartottunk, ahol egy jó vacsora mellett ülhettünk le a kollégákkal egy-egy kötetlen és kellemes beszélgetésre.

A kiállítás képeit ide kattintva, a kertfelújítás mozzanatait pedig itt lehet megtekinteni.

Clarity_LinkedIn poszthoz_20180528_Szakmai nap es kiallitas