Blog

Innovatív technológiák és hatékony megoldások – GISEC és IoTx

HÍREK | 2018 May 10, Thursday

Április 2. és 4. között mi is részt vettünk az Egyesült Arab Emirátusokban megrendezett két, szakmai körökben megkerülhetetlen, világszinten híres és elismert konferencián. A dubaji World Trade Center impozáns épületében a kiállítók rendkívül látványos eszközökkel voltak képesek magukra vonni a figyelmet.

Nem véletlen, hogy a Közel-Kelet technológiailag talán legfejlettebb városa ad otthont a IoTx konferenciának. Olyan izgalmas témákkal találkozhattunk itt, mint például az intelligens városok és a forgalom optimalizálásának kapcsolata, a fizikai világ digitalizációja és a mesterséges intelligenciát használó IoT megoldások, valamint a kognitív számítástechnika használata a városok autonóm reakciójában egy változásra.

A GISEC expo és konferencia sem tartogatott kevésbé izgalmas előadásokat számunkra. A világ legtehetségesebb feltalálói, beszélgetések a jövő technológiáiról, profi olaj- és gázipari előadások világszintű számítógépes biztonsági szakemberek tolmácsolásában, valamint a BFSI szektorra jellemző egyedi cyber kihívások, hogy csak néhányat említsünk a konferencia témái közül.

Rendkívül hasznosan töltöttük el Dubajban ezt a néhány napot, hiszen nemcsak az érdekfeszítő előadásokon vehettünk részt, de rengeteg kiváló szakemberrel is megismerkedhettünk. Ha tehetjük, jövőre újra eljövünk!