Blog

Hogyan mentsünk életet?

HÍREK | 2018 April 25, Wednesday

Az a jó, amikor egy cégnél valóban gyakorlati szinten valósítják meg a társadalmi felelősségvállalás ideológiáját. Reméljük, ez nekünk is sikerül, hiszen folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amikkel segíthetnénk. Legutóbb a SzívCity rendezvényén vehettünk részt, amely az Alerant szervezésében valósult meg. Munkatársaink az újraélesztés csínjával-bínjával ismerkedhettek meg.

Lelkes CSR csapatunk egyik tagja, Polgár Tamás, sajnos elhagyja a fedélzetet. Ezúton is szeretnénk neki megköszönni a sok-sok évnyi kitartó és lelkes támogatást, amelyet a cég CSR tevékenységéhez hozzáadott, és sajnálattal vesszük tudomásul, hogy a továbbiakban ezen a fronton nélkülöznünk kell őt. Megfogyatkozott CSR csapatunkba szívesen várjuk a további lelkes jelentkezőket! Egyúttal köszöntjük is Mikó Szilviát első jelentkezőként a csapatban.

Hogy munkánkat továbbra is sikeresen végezzük, a tavalyi évhez hasonlóan idén is várjuk a jó állapotú, használt ruhákat, amiket remélhetőleg év vége felé fogunk egy arra érdemes szervezet számára eljuttatni. Köszönjük minden munkatársunknak a segítséget!