Szolgáltatások

Nagyvállalati IT megoldások

Szoftver minőségbiztosítás és tesztelés
Megoldást kínálunk komplex IT projektek tesztelési stratégiájának kialakításától a robosztus teszt automatizálási megoldások megvalósításáig, annak biztosítására, hogy ügyfeleink a megvalósított változásokat a tervezett ütemben és minőségben vehessék használatba.
Megoldásaink
ATC: fájl alapú tranzakciós rendszerek és WebService-k együttműködésének ellenőrzésére szolgáló alkalmazás  
Hatékonyságnövelés felhasználói felületek optimalizálásával
Az alkalmazások felhasználói felületének megfelelő kialakításával, illetve újratervezésével, a használhatóságra vonatkozó követelményrendszer és mérési módok testreszabott kialakításával javítjuk a működési hatékonyságot.
Megoldásaink
ErgonomX: módszertani eszközkészlet, amely támogatást nyújt informatikai rendszerek használhatóságának mérésében és javításában. További információért kattintson!  
Nagyvállalati rendszerek megvalósítása
Célzott megoldást nyújtunk a nagyvállalati környezetben felmerülő sok-felhasználós, egyedi szoftverfejlesztési igényekre az implementáció gyorsaságára és a tervezett életciklus hosszára vonatkozó elvárások, illetve a nem-funkcionális követelmények figyelembevételével.
Megoldásaink
Bankfióki operatív folyamatokat támogató, 2.000+ felhasználót kiszolgáló, egyedi fejlesztésű front-end alkalmazás

Regisztrációs és engedélyezési folyamatokat támogató, 1.000+ felhasználót kiszolgáló, BPMS-alapú államigazgatási megoldás

Egyedi fejlesztésű, 70+ forrásrendszerre kiterjedő, 5.000+ adattáblát tartalmazó, 1.700+ felhasználót kiszolgáló banki adattárház megoldás  
Üzleti folyamatok automatizálása
BPM alapú megoldásaink a folyamatok átláthatóságának biztosításával, a megismételhetőség és következetesség javításával, a teljesítmény mérhetőségének és a működés rugalmasságának biztosításával járulnak hozzá az üzleti hatékonyság növeléséhez.
Megoldásaink
Regisztrációs és engedélyezési folyamatokat támogató, 1.000+ felhasználót kiszolgáló, BPMS-alapú államigazgatási megoldás