Szolgáltatások

Adat platformok és üzleti intelligencia

Adattárház megoldások kialakítása
Hatékonyan működő, valós üzleti értéket képviselő adattárház megoldásokat szállítunk, több, mint egy évtizedes adattárház fejlesztési tapasztalataink alapján kialakított szoftver komponensekre és fejlesztési folyamatokra építve.
Megoldásaink
PWM: megoldás adattárházak feldolgozási folyamatainak ütemezésére, optimalizálására és felügyeletére. MISKA: nagyvállalati infrastruktúrába illeszthető, paraméterezhető adatkarbantartó és adatmenedzsment felület.
BI audit és kiválasztás
Nagyvállalati környezetben jelentős beruházások történtek az adatplatformok, a BI eszközök, illetve a kapcsolódó szervezeti képességek kialakítása terén. Szolgáltatásaink segítségével ügyfeleink feltárhatják a lehetséges fejlesztési területeket a szervezet BI képességeinek javítása érdekében.
Vizualizáció, adatelemzés és modellezés
Ügyfeleink számára olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek segítségével a rendelkezésükre álló adatvagyont rugalmasan és hatékonyan formálhatják versenyelőnyt jelentő információvá.
Big Data és NoSQL adatplatformok
Megoldást nyújtunk extrém számítási kapacitást igénylő adatfeldolgozásra, illetve nem strukturált adatok kezelésére és a szervezet számára értékes információvá alakítására.