Blog

Szakmai nap és kirándulás 06.08-06.09.

HÍREK | 2023 June 22, Thursday

Hagyományunkhoz híven ismételten megrendeztük éves csapatépítő kirándulásunkat, amit az idei évben tartalmas előadásokkal színezett szakmai nappal bővítettünk ki. 

Csütörtök reggel indult el csapatunk Rácalmásra, és a kora délelőtti órákban meg is érkeztünk a Jankovich Kúriába. Egy kávészünetet követően Andrási Bálint ügyvezetőnk megnyitotta szakmai rendezvényünket a konferencia-teremben, és felkonferálta a nap előadóit. 

Tanulságos, izgalmas és innovatív előadásokat hallhattunk: a munkatársak aktuális projekt esettanulmányokat és módszertanokat mutattak be különböző szakterületek (tesztmenedzsment, migráció, deperszonalizáció, folyamatmenedzsment, üzleti elemzés, stratégia tervezés, product design, verziókezelés) és változatos iparágak (bankszektor, energiaipar, építőipar, kereskedelem) mentén, továbbá termékeink és szolgáltatásaink aktuális fejlesztési stratégiáit is előadták a felelős kollégáink. 

A rendezvényt színesítették nem projekt jellegű szakmai előadások is: egy EU-s üzletfejlesztési körkép bemutatása, jó gyakorlatok átadása a hatékony stresszkezelés tekintetében, két aktuális HR akció mentén a belső elégedettségi felmérésünk eredményeinek áttekintése és elemzése, továbbá a megújult teljesítményértékelési folyamatunk fejlesztéseinek körbejárása és eredménytermékei egyaránt.

A szakmai rendezvényt követően már felfűtött szauna és wellness várt minket feltöltődni, az estét pedig egy svédasztalos vacsorával majd díjkiosztóval folytattuk, ahol az éves Pro-Clarity díjakat osztotta ki az ügyvezetésünk, ezt minden évben három kolléga kiemelkedő és alázatos éves szakmai munkájának elismeréséül adjuk át. Különlegessége a Pro-Clarity díjaknak, hogy a potenciális díjazottakat belső pályázattal a munkatársaink jelölik meg, a döntést pedig az előző év díjazottjai hozzák meg.

 Az idei díjkiosztó ellenben nem kizárólag a szakmai sikerekről és elismerésről szólt: megemlékeztünk egy eltávozott kollégánkról, és tiszteletére idei évben először, átadtuk az ő nevét viselő szakértői díjat is. Ezen díj hivatott képviselni a hosszútávú szakmai elkötelezettséget, rendületlen elhivatottságot, kiemelt szakértői szerepet, és a feltétel nélküli szakmai megbízhatóságot.  

A díjkiosztót követően az estét szokásunkhoz híven egy óriási Clarity-s bulival zártuk: a DJ a legjobb slágereket pörgette, táncoltunk, pókereztünk, és jókat nevettünk. 

A pénteki közös reggelinket követően a Dunapartra indultunk megmérettetni magunkat: bátor és kalandvágyó munkatársaink a sárkányhajózást próbálhatták ki, és három sárkányhajós csapatunk egy házi verseny keretei között össze is csapott egymással: ezúttal is gratulálunk a győztes csapatnak! 

A sárkányhajózásban elfáradt csapatunk feltöltötte energiaraktárait a bőséges ebédválasztékkal, hiszen a programoknak korántsem volt még vége. A délutánt egy GPS kincskeresős vetélkedővel folytattuk, amely során kis csoportokra osztva kellett a rácalmási erdőben eldugott rejtvények után GPS segítségével kutatnunk, és ezen rejtvényeket, trükkös fejtörőket kellett fejünket összedugva, helyesen megoldanunk. A viszontagságos időjárási körülmények mellett is jól teljesítettek a kollégák, nagyon kreatív és izgalmas programmal zárult a kirándulásunk!