Blog

A Clarity a PMSZ nagyköveti találkozó házigazdája volt

HÍREK | 2023 May 5, Friday

A Magyar Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) nagyköveti találkozójának soros házigazda szerepét ezúttal a Clarity Consulting Kft. látta el, amelynek keretében egy izgalmas és aktuális témát jártunk körül a PMSZ szervezeti tagok nagyköveteivel.

A résztvevők között különböző szektorok projektmenedzsment szakemberei, illetve vezetői voltak. Arról beszélgettünk, hogy milyen hatása van a mesterséges intelligencia megoldásoknak, különösen a ChatGPT-nek a projektmenedzsmentre. Az izgalmas és aktuális témának köszönhetően a megbeszélés során számos érdekes és új gondolat merült fel az AI alkalmazásával kapcsolatban a projektmenedzsment területén.

Nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra, így örömmel láttuk, hogy az esemény lehetőséget adott a résztvevőknek arra, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat, véleményüket és kérdéseiket az AI alkalmazásáról, valamint hogy jobban megértsék annak potenciálját és korlátait.
A megbeszélés közben élénk vitát váltott ki az a kérdés, hogy ki milyen keretek között tartja elképzelhetőnek az AI etikus használatát. Szóba került az adatbiztonság, valamint az AI alkalmazások fejlődési sebessége, a jelenlegi és jövőbeli felhasználási lehetőségek.

A találkozó felvezetéseként Almacht Ottó, a Clarity Consulting PMSZ nagykövete mutatta be a cégünket, Illetve Berndt Mihály, Data Science – AI szakértőnk tartott egy gondolatébresztő előadást a mesterséges intelligencia fogalmi rendszeréről, illetve kapcsolódó aktuális trendekről.