Blog

ISV Partner of the Year díjas az új CPS szoftverünk!

HÍREK | 2022 September 7, Wednesday

Több évtizedes beszerzés támogatási tapasztalatunkat egy könnyen kezelhető, innovatív szoftvermegoldássá alakítottuk. Az Oriana Low Code Platform segítségével gyors és hosszútávú választ nyújtunk partnereinknek az összetett és átláthatatlannak tűnő feladatláncokra.

Az együttműködés szakmai súlyát és kollégáink odaadó munkáját az Oriana ISV (Independent Software Vendor) Partner of the Year díjjal is elismerte. A díj átadására a Partner Summit rendezvény keretein belül került sor, ahol ügyvezetőnk, Lackó Péter előadást is tartott.

Régóta figyeljük a piacot, és számos projekten segítettük már ügyfeleinket a beszerzések, közbeszerzések automatizálásában, leegyszerűsítésében. Tudjuk, hogy rengeteg kihívással kell szembenéznie a felelős kollégáknak minden projekt során, ezért az új CPS (cyber-physical system) termékünk fejlesztése során a következő kulcsszavakat tartottuk szem előtt:

Tervezhetőség

A programban az igények indítása egyszerű, a beszerzések státusza folyamatosan nyomon követhető, az átfutási idők pedig csökkennek. A munkatársak közreműködése tervezhető, követhető, irányítható.

Átláthatóság

A könnyen áttekinthető dashboardon mindig rendelkezésre állnak az aktuális információk, ami elősegíti a döntések gyors meghozatalát. A folyamatok átláthatók, elakadás esetén pedig lényegesen könnyebb a beavatkozás.

Jogi biztonság

A használat során folyamatos a jogi ellenőrzés, így a döntéseknél a szabályszerűség is maradéktalanul érvényre jut. A dokumentumok könnyen kereshetők a különböző ellenőrzésekhez, adatszolgáltatásokhoz.

Gazdaságosság

A beszerzések elemezhetővé válnak, így pontosabb a pénzügyi tervezés és gazdaságosabb a működés. A termék licencelése igényekre szabott szolgáltatást tesz lehetővé.

A díjnyertes beszerzés támogató rendszer részleteiről itt olvashatsz többet: https://cpsclarity.com