Blog

21 éve vagyunk PMSZ tagok!

HÍREK | 2022 July 11, Monday

A múlt hónapban a Projektmenedzsment Szövetség (PMSZ) megalakulásának 25. évfordulóját ünnepeltük. A nap folyamán számos innovatív kérdés merült fel és sok meghatározó projektről is szó esett. Nagy öröm számunkra, hogy immár 21 éves szervezeti tagságunkat is elismerték a rendezvényen.

A PMSZ Körkapcsolás konferencián a Magyarország legjobbjait összefogó szakmai közösség osztotta meg tudását. A program hangsúlyosan foglalkozott a projektmenedzsment jövőjével, az előadók aktuális kérdéseket elemeztek. Többek között ezek a kérdések merültek fel: hogyan látja ma a társadalom, illetve az emberiség jövőjét egy jövőkutató? milyen gazdasági és munkaerőpiaci tendenciák befolyásolják a projektmenedzsmentet a szakértők szerint? hogyan működnek majd hosszú távon a jövő szervezetei?

A rendezvény résztvevői közelebbről is megismerhették néhány innovatív projekt részleteit. A digitális lábnyomokat felhasználó adatvezérelt városirányításról, az önvezető autók világát megalapozó agilis szoftverfejlesztés hátteréről, és Budapest történetének legnagyobb ingatlanfejlesztési projektjének részleteiről is több izgalmas beszámolót hallhattunk.

A konferencia végén kitüntetésben részesültek azok, akik több mint egy évtizede erősítik a szövetséget. Cégünk immár 21. éve tagja a szakma legmeghatározóbb közösségének, így kollégánk, Almacht Ottó, a Clarity PMSZ nagykövete szintén átvehetett egy elismerő emléktáblát.

 

Az izgalmas napot könnyed szórakozás zárta. Külön érdekesség (és részünkről büszkeség is), hogy a zenét a Free Float együttes szolgáltatta, melynek tagjai jelenlegi és korábbi Clarity-s zenész projektmenedzserek.