Blog

Húsz évesek lettünk!

HÍREK | 2022 July 6, Wednesday

Cégünk tavaly novemberben lett húsz éves, amit a pandémia miatt nem volt lehetőségünk méltón megünnepelni. Idén májusban egy szakmai nappal egybekötött ünnepi vacsorával és jó hangulatú bulival tettük emlékezetessé ezt a számunkra fontos mérföldkövet.

Színvonalas szakmai előadásokkal indítottuk a napot: kollégáink izgalmas projektekről, felkapott szakmai témákról adtak elő. A tartalmas prezentációk új perspektívát, modern és innovatív megoldásokat vonultattak fel: többek között betekintést nyerhettünk a digitális oktatás vagy a gépi tanulás világába, komplex nagyvállalati fejlesztési projektek kihívásaiba és emellett cégünk belső fejlesztési projektjeit, eredményeit is megismerhettük.

Helyszínnek a Normafa Rendezvényházat választottuk, mely modern, fiatalos belső terével és zöld panorámájával tökéletes környezetet biztosított rendezvényünk számára.

Hagyományainknak megfelelően ez alkalommal sem maradhatott el munkatársaink elismerése: tíz, tizenöt és idén először a húsz éve csapatunkat erősítő kollégáknak köszöntük meg kitartó munkájukat. Büszkék vagyunk elkötelezett csapatunkra és arra, hogy évről-évre egyre többen csatlakoznak a díjazottakhoz.

Születésnap lévén a torta és az ünneplés sem maradhatott el: a kötetlen beszélgetések, a buli és a tánc hajnalig tartottak. Reméljük, hogy a huszonegyediket hasonlóan eseménydúsan tölthetjük majd újra együtt!