Blog

Clarity kirándulás 2022

HÍREK | 2022 July 6, Wednesday

Balaton, vitorlázás, rejtélyek…

Idén végre megint a szokásos nyári időpontban tarthattuk meg hagyományos csapatépítő kirándulásunkat. A három napos balatoni programot vitorlázás, izgalmas nyomozós játék, borkóstoló és hajnalig tartó buli tette emlékezetessé.

Forrás: LikeBalaton

Első utunk a balatonfüredi Vitorlás Étterembe vezetett. A jó idő, a Balaton közelsége és a finom ebéd segített gyorsan áthangolódni az éppen aktuális projektjeinkről. Délután hét külön csapatban vitorláshajókkal szálltunk vízre. Szerencsére tökéletes vitorlázó időnk volt, így meleg napsütésben, de széllel teli vitorlával hajózhattunk ki.

Csopakon kötöttünk ki, ahol a szállás elfoglalása után vacsora, majd a ProClarity díjak átadása következett. Ezzel a díjjal minden évben elismerjük azon kollégáinkat, akik a leginkább hozzájárultak csapatunk szakmai és/vagy nem szakmai eredményeihez. Az első mozgalmas napunkat egy jó hangulatú, hajnalig tartó bulival zártuk.

Másnap reggel egy megoldandó talányra ébredtünk, aminek megfejtéséhez csapatokba rendeződve nyomoztunk. Bizonyítékok és információk után kutatva bejártuk egész Csopakot, voltak, akik a helyi hivatalokban is lelkesen keresték a megoldást. Visszatérve minden csapat bemutatta a saját verzióját és természetesen győztest is hirdettünk.

Forrás: LikeBalaton

A jól megérdemelt ebéd után a sportkedvelők egy rövid kerékpártúrán vehetettek részt, a többiek pedig a csopaki strandon, illetve a szálloda medencéjénél pihenhették ki fáradalmaikat. Az estét egy vacsorával egybekötött Prosecco kóstolóval indítottuk és a hajnalig tartó beszélgetések most sem maradhattak el.

Harmadik nap közös élményekkel gazdagodva indultunk haza. A kirándulás szervezői gondoskodtak róla, hogy a program során egy percig se unatkozzunk, és örülünk, hogy a mindennapjainkat meghatározó csapatmunkát és összetartást munkahelyi kereteken kívül is átélhettük.