Blog

Orientáció, stratégia, csapatépítés

HÍREK | 2022 June 22, Wednesday

Onboarding programunk kiemelt része az új belépő munkatársaink számára tartott orientációs tréningünk. A két napos program célja, hogy kollégáink megismerjék szervezetünk működését, a stratégiai célkitűzéseket, szervezeti egységeinket, termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint a Clarity által képviselt értékeket. Ez alkalommal is a Börzsönyben, a Málnáskert Vendégházban rendeztük meg eseményünket.

Az első napon csapatépítő, játékos tréningfeladatok mellett vezetőink tartottak előadást a Clarity immáron 21 éves történetéről, stratégiai célkitűzésekről, szervezeti egységekről, szolgáltatásterületekről, termékeinkről, és a képviselt értékekről. A tartalmas, interaktív programot egy jó hangulatú vacsorával, és egy bulival zártuk.

A tréning második napján a HR stratégiát, HR akciókat, és a csapatépítést helyeztük fókuszba: A menedzsment, és a Clarity HR csapata mind stratégiai szinten, mind pedig a napi operatív működésben hangsúlyt helyez a munkavállalók jóllétére, biztosítják a transzparenciát, szabad véleménynyilvánítást, folyamatos szakmai fejlődést, belső karrierutat. Továbbá nálunk a támogató, összetartó és kiemelkedő teljesítményű csapat fogalma a mindennapjainkat alapjaiban meghatározó érték.

A második nap programját követően értékeltük a tréninget. A résztvevő kollégák véleménye szerint a tréning során elhangzott ismeretek lényegre törőek, megfelelő mélységűek voltak, segítik a Clarity-ben a tájékozódást, és jól hasznosíthatóak a mindennapi munkavégzés során. Sikerként könyvelhetjük el, hogy a kapcsolatépítésre és a csapatba való beilleszkedésre is teret adott kétnapos programunk.