Blog

Így telt a 2021-es Clarity Kirándulás

HÍREK | 2021 November 19, Friday

Mindig izgalmas kilépni a mindennapok megszokott szürkeségéből és kicsit teret engedni a szabad kreativitásnak, de ha mindezt jó társaságban teheti meg az ember, akkor garantált a felhőtlen szórakozás.

A tavalyi kirándulás sajnos a COVID járvány miatt elmaradt, ezért kalandos indulás után (a villamos letépte a buszunk ajtaját) nem is húztuk az időt, hanem egyből belevágtunk a közös kalandba, ami a szokásnak megfelelően számos meglepetés programot tartogatott a csapat számára. Mint kiderült, először a Bodri pincészet felé vettük az irányt. Itt a bevállalósabbak terepjárós bortúrával fedezték fel a szőlőbirtokot, míg a kikapcsolódásra vágyók kellemes kulináris felfedezésre indultak, és a szekszárdi borvidék legjobb borait tették próbára.

Clarity_FB poszt5_20211012_it_support

Este már felfűtött szauna és wellness várt minket a Zichy Park Hotelben, hogy az odaút és a sok program után kicsit feltöltődhessünk. Ez remekül sikerült, és a némi ital kíséretében elfogyasztott közös vacsora is rengeteget segített abban, hogy az elmaradhatatlan Clarity bulira mindenki szuper hangulatban érkezzen.

A másnap délelőtti program gyorsan felébresztett mindenkit, ugyanis kiderült, hogy láda derby lesz, amelynek a lebonyolításában a Lighthouse Training volt a segítségünkre. Néhány „jármű” alkatrész, kartonok és egyéb kreatív kellékek felhasználásával kellett a 8 csapatnak egy-egy olyan autót megépítenie, amely – amellett, hogy mozgásképes és egy pilóta be tud ülni – a lehető legtöbb vizuális és funkcionális extrát tartalmazza. A csapatok első körben az autók stílusos bemutatójában mérhették össze tudásukat, majd ezt követően egy izgalmas autóverseny következett, ahol a csapatok megmutathatták, mire képes az autójuk a versenypályán - két „emberierő” meghajtásával.

Clarity_FB poszt5_20211012_it_support (2)

A derby után kis pihenés következett, majd délután 4 csapatra osztva a társaságot, főzőversenyt tartottunk, ahol bográcsban pincepörköltek készültek, így a vacsorán már nem kellett törjük a fejünket. Ezt követően sem maradhatott el természetesen a szokásos buli, noha már egy kicsit szolidabbra sikerült az előző esténél. Szombat délelőtt egy közös reggeli után kicsit fáradtan, de nagyon sok élménnyel indultunk haza. Jól sikerült ez a kirándulás is, jó volt így együtt ez a két és fél nap!