Blog

A 20 éves Clarity sporttal segít

HÍREK | 2021 April 14, Wednesday

Idén kerek évfordulót ünneplünk, ugyanis 20 éves a Clarity! Ennek örömére pedig egy izgalmas, sportos kezdeményezést indítunk útjára, amit a Clarity Sportkör és CSR csapat együtt készített elő.

Szerencsére a korlátozások is enyhülnek, így nekünk is több terünk lesz kollégáink egészségmegőrzését és jó ügyeket is támogatni. Örömmel láttuk, hogy sportos, dinamikus – és nem utolsó sorban tettre kész - csapatunk egyből kapva kapott az alkalmon, és a kihirdetéstől számított első pár órában már közel 20 kollégánk jelentkezett a felhívásra.

Miről is van szó?

A felhívással karitatív sportolásra invitáltuk kollégáinkat, hiszen igyekszünk minden lehetőséget megragadni, hogy jótékonysági kezdeményezéseket támogassunk. A lényeg, hogy minden héten gyűjthetik a kilométereket az általuk választott mozgásformák segítségével (séta, futás, túrázás, biciklizés, úszás, evezés), és heti 20 km-ig a Clarity minden egyes kilométer után 20 Ft-tal támogat egy jótékonysági szervezetet, amelyet év végén a CSR csapat választ majd ki.

Clarity webhir_kep1_A 20 eves Clarity sporttal segit_20210421

Fontosnak tartottuk kiemelni, hogy mindenki annyit mozogjon, amennyit tud és jól esik, természetesen 20 km-nél többet és kevesebbet is lehet, illetve nem kikötés, hogy csak egy sportág segítségével lehet gyűjteni, kombinálhatók a mozgásformák. Ha pedig a fentiek között nem szereplő sportágban szeretné valaki gyűjteni a kilométereket, az is megoldható.

Mi már készen állunk, és reméljük, másokat is motiválunk majd hasonló kezdeményezésekre az év során!

Clarity webhir_kep2_A 20 eves Clarity sporttal segit_20210421

Olvasta már Tudásmegosztó fórumunkról szóló blogbejegyzésünket? Ide kattintva megteheti.