Blog

Társadalmilag felelős Clarity karácsony

HÍREK | 2020 December 18, Friday

Büszkék vagyunk rá, hogy a Clarity CSR részlege egész évben aktív, azonban karácsonyi megmozdulásaink mindig kiemelkednek kicsit a sorból.

Idén a pálmonostorai Gárdonyi Géza Általános Iskola nélkülöző diákjait ajándékoztuk meg, hogy még szebbé varázsoljuk ennek a nehéz évnek a karácsonyát. Az iskolába jelenleg 81 tanuló jár, ők 8 tanulócsoportra vannak beosztva. Ennek megfelelően minden gyermeknek vittünk édességgel teli csomagot, és 12 darab tablettel támogattuk az intézmény számítástechnikai eszközeinek állományát. Erre igen nagy szükség volt, hogy fejleszteni tudják a digitális oktatást.

Megható volt látni, hogy mennyire vártak minket, milyen kedvesen fogadtak. Készültek egy kis meglepetéssel is, közösen előadtak egy karácsonyi dalt.

CSR_2020

Mindeközben szegedi csapatunk sem tétlenkedett. Ők a Cipősdoboz Akció keretein belül állítottak össze csomagokat a gyerekeknek, majd eljuttatták azokat a megfelelő helyre. A dobozok összeállításának izgalmáról és az elkészült cipősdobozokról az alábbi képeket készítettük:

Szeged_cipős

Ha szeretne az októberi, mellrák elleni küzdelemmel kapcsolatos CSR megmozdulásunkról olvasni, kattintson ide.