Blog

Sikeres minőségügyi auditon vagyunk túl

HÍREK | 2020 April 27, Monday

A minőségirányítást nevezhetjük akár termelőeszköznek is, amelynek segítségével bármely szervezet rendezetté, rendszerezetté teheti működését. A vezetőség részére a rendszerezettségből adódóan folyamatos visszacsatolások és információk állnak rendelkezésére az állandó döntéshozatalban, és mindemellett egy nemzetközi mércének való megfelelés is elérhető, amely tanúsított státuszhoz vezet. A Clarity Consulting Kft. életében évente visszatérő minőségügyi auditot cégünk idén is sikeresen teljesítette, ami ezúttal egy kicsit rendhagyó volt, hiszen mint manapság minden, így az audit is online felületen került lebonyolításra. Hálásak vagyunk kollégáinknak a lelkiismeretes munkáért, aminek köszönhetően a következő auditig ismét érvényes minőségügyi irányítási rendszerrel működhetünk tovább.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani kollégáinknak, akik rengeteget dolgoztak a felkészülésen, valamint azoknak is, akik a projektjeik bemutatásával nyűgözték le az auditort, és nem utolsó sorban a háttérmunkálatokat végző csapatnak.

A jövőben is arra ösztönözzük projektvezetőinket, hogy a projektek dokumentálását és zárását egész évben az ISO szabványnak megfelelően készítsék el. Még egyszer gratulálunk az egész csapatnak!

Print