Blog

Az éve elemző cége lett a Forrester

HÍREK | 2019 December 9, Monday

Hatalmas büszkeséggel jelentjük be, hogy hivatalos partnerünk és „mentorvállalatunk” a Forrester lett idén az év elemző cége a IIAR, vagyis az Institute of Industry Analyst Relations szerint.

Az IIAR képviselői így nyilatkoztak az eseményről:

„Az IIAR>-nál úgy hisszük, hogy a szakmai kiválóságot és nagyszerű szakértelmet minden esetben felismerjük, ha látjuk – ez a hozzáállás pedig számunkra többet ér egy tucat csillogó díjnál is.

Az IIAR> Londonban megrendezett karácsonyi ünnepségén (melynek létrejöttét a HCL szponzorálta), a legjobb elemző cégeket, illetve ezt a különleges szakmát ünnepeltük. A világ minden tájáról vizsgáltuk a szakmabeli cégek tevékenységét rengeteg szakterületen keresztül. A cégek munkájának minőségét saját SOSM metódusunk segítségével értékeltük, hogy olyan módon reflektálhassunk a cégek munkájára, hogy ne csak az eladási adatokat vegyük figyelembe, hanem a stratégiai látásmódot és a médiával való kapcsolatot is.

Idén az év elemző cége címért hihetetlenül kiélezett verseny folyt. Az IDC négy éve a mezőny vezetője, a Forrester pedig folyamatosan próbál feltörni a második helyről – ami idén, hosszú évek várakozása után végre sikerült!

Az IIAR> szerint az év elemző cége idén a Forrester.

„A Forrester idén végül az első helyre került, ezzel kivívva a szakma és az elemző cégek elismerését a cég agilitásáért és megfontolt vezetői szemléletéért.”
Ludovic Leforestier / IIAR> Elnökségi tag

Mi a Clarity Consulting Kft.-nél is gratulálunk az eredményhez!

Az IIAR> eredeti cikke itt található.
Clarity kommunikacio_20191209_Forrester dij_Forrester