A Clarity Consulting a Forrester Research hivatalos képviselője Forrester

Orientációs tréning 2019.

Amikor az ember egy új munkahelyen kezd, sokat számít a zökkenőmentes beilleszkedésben, ha a kezdetekben megkapja azokat a fontos információkat, tudnivalókat, amik alapján könnyen felveheti a fonalat és a tempót a többi kollégával.

Mi a Claritynél komoly hangsúlyt fektetünk a kollégáink folyamatos képzésére, ezért rendszeresen tartunk különféle szakmai képzéseket, tréningeket. Legutóbb nemrég érkezett kollégáink számára tartottunk orientációs gyakorlatot október elején, ahol közelebbről is megismerkedhettek a cégen belüli folyamatokkal.

A résztvevők előadásokat hallgathattak meg a cég történetéről, így könnyebben belehelyezkedhetnek annak működésébe, ezen kívül megismerték a szervezet felépítését, a KK-kat és a cég stratégiát. A belső irányelvekről, értékelésekről, minősítésekről pedig újra hallhattak, és feltehették kérdéseiket ezekkel a belső rendszerekkel kapcsolatban. Továbbá megismerték a projektmenedzsment csodáit, és sok céges történettel, tapasztalattal is gazdagodhattak ezekben a napokban.

A professzionális programok után természetesen Welcome-partyt is tartottunk, hogy a társaságba is könnyedén beilleszkedjenek az új kollégáink.

Marketing14v2

Ajánló
  • Clarity_Clarup_1218_thumb
    Kávészünet interjú a ClarUP csapattal 2019-12-20 bővebben
© 2001- 2020 Clarity Consulting Kft.,
Minden jog fenntartva