Blog

Csapatépítő kirándulás Lipót városban

HÍREK | 2019 June 13, Thursday

Május 31. és június 2. között megtartottuk immáron hagyományos éves csapatépítő kirándulásunkat, amely az idén talán még a szokásosnál is izgalmasabbra sikeredett.

Csütörtök reggel indult el csapatunk a Mr. Reisen Kft. buszával Lipót városa felé, ahol a Hotel Orchideában szálltunk meg. Egy kiadós ebéd után az egész csapat visszaült a buszra, és Győrzámoly felé vettük az irányt, ahol egy fantasztikus Gokart bajnokságot csaptunk (a GokartMánia jóvoltából). Este aztán egy jó kis bulival zártuk a napot.

Kirándulásunk második napján csapatokra bontottuk a társaságot, hogy ezután egy nagyon vicces „1 perc és nyersz” tematikájú vetélkedővel töltsük el a délelőttöt. Ezen kívül érdekes pluszfeladatokat is kapott minden csapat, amiknek az eredményét ebéd után mutatták be. Ennek köszönhetően hallhattunk például egy „megindító” Clarity himnuszt és láthattuk azt is, milyen lenne a Clarity székháza 2040-ben. A kreatív kiteljesedést délután pedig egy izgalmas látogatás követte a Lipóti pékség üzemében.

Természetesen kollégáink teljesítményének elismerése sem maradhatott el, így vacsora előtt átadásra kerültek az idei ProClarity-díjak. Az estét és egyben a teljes csapatépítő programot végül egy óriási bulival zártuk.

További képekért az eseményről kattintson ide!