Blog

Egyetemi előadás a folyamatszervezésről

HÍREK | 2018 December 13, Thursday

Kollégáink a korábbi években is több sikeres előadást tartottak már különböző hazai egyetemeken, többek között az Óbudai Egyetemen is, ahol néhány éven keresztül majdnem egy teljes félévet oktattak adatbázisok és adattárházak témakörét körüljárva.

Tihanyi Noémi kolléganőnk még a hónap elején tartott egyetemi előadást a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol a korai időpont ellenére is jelentős számú hallgatóság gyűlt össze.

Az előadás főleg az egyetem végzős gazdasági-informatikus hallgatóinak volt igencsak hasznos, ugyanis arról szólt, hogy mire használhatják a folyamatszervezést a nagyvállalatok, valamint a nagy informatikai és működésfejlesztési projektek. Ezen kívül szó esett arról is, hogyan lehet kivédeni a leggyakoribb folyamattervezési buktatókat és csavarokat, amelyekkel az ilyen projektek során bárki találkozhat.

Felhívás!

Ha Ön tud olyan felsőoktatási intézményről, ismer olyan szakot vagy tanárt, ahol szívesen fogadják a külsős előadókat olyan témákban, amiknek oktatásába szakmailag kompetens kollégáink is be tudnának kapcsolódni, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeinken.

Clarity_FB LinkedIn poszthoz_20181211_Tihanyi Noemi eloadas