Blog

Orientációs tréning 2018.

HÍREK | 2018 October 4, Thursday

A gyors beilleszkedésben rendkívül sokat segít, ha az ember a kezdetekben megkapja azokat az elsődleges információkat, tudnivalókat, amik alapján könnyen felveheti a fonalat az új munkahelyén. A kollégáink folyamatos képzésére mi is komoly hangsúlyt fektetünk, ennek pedig része a rendszeresen megtartott orientációs tréning is.

Ebben az évben is megrendeztük az új belépőknek szervezett orientációs tréninget, melynek helyszíne Dömösön volt. A csodálatos környezetben a fantasztikus Malom Vendégház adott nekünk otthont ebben a 2 napban. Szállásunktól nem messze a Luis Étteremben ebédelhettünk és vacsorázhattunk a Duna parton, a Börzsöny ölelésében.

A résztvevők előadásokat hallgathattak meg a Cég történetéről, így jobban beleláthattak a működésébe, megismerték a szervezet felépítését, a KK-kat és a cég stratégiát. A belső irányelvekről, értékelésekről, minősítésekről pedig újra hallhattak, és feltehették kérdéseiket ezekkel kapcsolatban. Továbbá megismerték a projektmenedzsment csodáit, és sok céges történettel, tapasztalattal lettek gazdagabbak.

Reméljük, mindenki számára úgy sikerült ez a két nap, ahogyan azt remélte, és senkiben sem maradtak megválaszolatlan kérdések.

Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Clarity_kommunikacio_20181003_Orientacios trening_650px