Blog

Irány a szabadba! – céges kiránduláson vettünk részt

HÍREK | 2018 June 15, Friday

Végre az idei céges kirándulásunknak is eljött az ideje. Az iroda már hónapokkal korábban elkezdte keresni a megfelelő helyszínt, szervezni a programokat, melyek a kollégák előtt az utolsó pillanatig titkolva voltak – bár többen is próbálták feltörni az ezekről szóló fájlokat…

Csütörtök reggel busszal – ezúttal is köszönjük buszsofőrünknek (ECV Travel), hogy vigyázott ránk és rendelkezésünkre állt ebben a 3 napban – vettük az irányt a Balaton felé. Balatonlellén egy fantasztikus ebédet költöttünk el a Majthényi Présháznál, ahonnan tovább indultunk a szállásunkra, programjaink fő helyszínére.

A Zalakaros Hotel Belenus vendégszeretetét élvezhettük az elkövetkező pár napban. Ahogy leértünk, és beköltöztünk a szállásunkra egy kis pihenő után indultunk is tovább egy izgalmas biciklitúrára Zalakaros környékén. Az este további része beszélgetésekkel, pihenéssel telt.

Majd eljött a péntek, amikor is az egész nap 4 csapatra osztva, 4 műfajban kellett kisfilmet forgatnunk a Lighthouse Training Kft. szervezésében. Ez a program egészen összehozta a csapatokat, szorosabbá fűzte a kapcsolatokat és óriási élményekkel gazdagította a résztvevőket. Az est fénypontjaként közösen, szavazással kiválasztottuk a legjobb filmet, a legjobb női és férfi főszereplőt, valamint a legjobb rendezőt és plakátot. Kis Oscar-gála keretében adtuk át a díjakat, és egy óriási bulival – DJ Zsiráf vezényletével – megünnepeltük az eredményeket és a közös hétvégét. Szombat reggel megoldottunk még egy kis feladatot, melynél segítségünkre volt egy drón és az egyik kedves kollégánk szakértelme, valamint minden jelen levő kolléga helytállása.

Köszönjük a szervezést az irodának, a részvételt a résztvevőknek és a jó hangulatot mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz. Az eseményről készült fotóinkat a Facebook oldalunkon lehet megtekinteni.

Jövőre megismételjük!

Clarity_kommunikacio_Webhir montazs_20180615_Kirandulas