Blog

Feltörekvő technológiák és a pénzügyi szolgáltatások jövője

HÍREK | 2018 February 8, Thursday

Számos feltörekvő technológia – így többek között a mesterséges intelligencia (AI) vonzáskörébe tartozók – vesz részt a pénzügyi szolgáltató cégeknek az ügyfeleik számára nyújtott szolgáltatások és ezek megtervezésének forradalmasításában. Az üzleti és technológiai csapatoknak együtt kell működniük a mai folyamatok és tapasztalatok részekké történő lebontásában, ezzel lehetővé téve, hogy testre szabott digitális szolgáltatásokat és tapasztalatokat hozzanak létre az ügyfelek azonnali szükségleteinek kielégítésére.

A Forrester minden évben ingyenes lehetőséget biztosít a pénzügyi szektor szereplőinek, hogy részt vegyenek egy egész napos rendezvényen, amelyen a legkiválóbb elemzőkkel találkozhatnak, és természetesen a legfontosabb kérdéseket tudják megvitatni. Annak ellenére, hogy március 15-én rendezik az eseményt, egyre többen vesznek részt hazánkból is a rendezvényen.

Amennyiben Önt is érdekli a lehetőség, részvételi szándékát kérjük jelezze kolléganőnknél: Bodnár Andrea, Country Exclusive Representative, abodnar@forrester.com Tel: +36 20 9148403

Bővebb információt pedig itt talál.

Clarity_fb poszt_Forrester_20180207_Finantial Services Summit