Blog

Hogyan illeszkedj be gyorsan egy csapatba?

HÍREK | 2017 November 15, Wednesday

Mi a Clarity Consultingnál rendkívül fontosnak tartjuk a kollégák folyamatos képzését, ezért rendszeresen tartunk különféle szakmai tréningeket, újonnan érkező csapattagoknak pedig orientációs felkészítőt. Októberben is sort kerítettünk egy ilyen eseményre.

Úgy gondoljuk, hogy a gyors és zökkenőmentes beilleszkedéshez kiemelten fontos, hogy az új csapattag már a kezdetekben megkapja a legfontosabb információkat, elsajátítsa azokat a módszereket, amik segítségével aztán könnyen felveheti a fonalat. Az tervezett orientációs tréning alatt a korábbi gyakorlatainkhoz igazodva igyekeztünk átadni az újoncok számára minden hasznos információt, ami segítheti őket a gördülékeny beilleszkedésben, illetve bemutattuk a céget és annak működését, rendszereit is.

Sok játékkal színesítettük a szakmai előadásokat, a napi programok során pedig meg is mozgattuk kicsit őket, nehogy lankadjon a figyelmük! A két napos programsorozat zárásaként kötetlen esti beszélgetést tartottunk hangulatos zenei aláfestéssel.

Már most várjuk a következő alkalmat, s reményeink szerint az újonnan érkező csapattagokkal megismételhetjük már jó szokássá vált orientációs tréningünket.

Clarity_fb poszt_20171115_Orientacios trening