Blog

Egyre égetőbb a globális vízbiztonság kérdésköre

HÍREK | 2016 December 2, Friday

clarity-consulting-kft_fb-post_20161130_budapest-2016-water-summitMint a Magyar Vízipari Klaszter tagja, a Clarity is részt vett kiállítóként a november 28-án megkezdődött háromnapos Budapesti Víz Világtalálkozón. A rendezvényre számos nemzetközi szervezet magas rangú tisztviselője, állam- és kormányfők, miniszterek, az üzleti és tudományos élet jeles képviselői és civilek is ellátogattak.

A Budapest 2016 Water Summit céljául napjaink legégetőbb kérdéseinek és problémáinak megvitatását tűzte ki a vízkezelés, a szennyvízelhelyezés és a fenntartható vízgazdálkodás területeiről. A globális vízbiztonság megőrzése érdekében a világtalálkozó záróakkordjaként elkészült nyilatkozatban számos olyan konkrét akciót fogalmaznak meg, amelyek kiemelten fontosak Magyarország számára is. Ilyenek például a határon átívelő vízügyi együttműködések és a nemzetközi vízügyi intézményrendszer reformja.

Büszkék vagyunk rá, hogy ezen a jelentős eseményen mi is részt vettünk. Számunkra kiemelkedő mozzanat volt, amikor standunkat Áder János Köztársasági Elnök Úr, a Budapesti Víz Világtalálkozó fővédnöke meglátogatta, akivel néhány szót válthattunk a cégünk által kínált megoldásokról.
További részletek a Budapest 2016 Water Summit honlapján olvashatók.
http://www.budapestwatersummit.hu/