Blog

SMART 2016 konferencia

HÍREK | 2016 May 23, Monday

Gőgh Barnabás, Veres Mátyás, Nagy Gyula kollegánk is részt vett a ma megrendezésre került SMART konferencián, amely a régió meghatározó mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciájává vált az elmúlt években.

A SMART 2016 konferencia kiemelt témái:

  • Mobil // Design // Média // Hirdetés // Gaming
    Az SMART 2016 konferencia idén is megszámlálhatatlan mobil fókuszú témát jár körbe: köztük a platform specifikus kompetenciák és fejlesztési trendek főbb kérdéseit, a web-app megoldásokat, az interakciós dizájn legújabb trendjeit, a legfrissebb analitikai trendeket és megoldásokat, valamint a lokalizált mobil hirdetési trendek főbb kérdésköreit, a fizetési szokások és lehetőségek témakörét valamint a legújabb játékfejlesztési trendeket.
  • Smart Home // Smart City // IOT // Smart Agriculture
    A környezetbe ágyazott, integrált rendszerektől az okos autókon és az okos otthonon át, az okos városig, új tematikával bővítjük az SMART konferencia sorozatot. A hazai és külföldi városfejlesztési szakemberek bevonásával járjuk körbe a jövő technológiai trendjeit és fejlődési lehetőségeit.
  • Hordozható eszközök // Wearables
    A hordozható eszközök trendjeit vizsgálva körbejárjuk a legfrissebb fejlesztési irányokat, valamint az e-commerce, a hordozható eszköz tervezés és egészségügyi vonatkozásait.
  • TELCO // Partnering
    Az SMART 2016 konferencia külön hangsúlyt fektet a kapcsolatépítésre és a nemzetközi kapcsolatokban rejlő lehetőségekre. Olyan nemzetközi szakembereket hozunk el Budapestre, akik első kézből tudják hogyan lesz sok kicsiből, nagyon sok.
  • Startupok // Startups
    Minden eddiginél erősebb nemzetközi előadói bázissal keressük a választ, hogyan lehet nagy nemzetközi partneri kapcsolatokat létrehozni, valamint hogyan lehet érvényesülni a globális piaci környezetben. Bemutatjuk 2015 és 2016 legsikeresebb Startupjait.
  • Egyetemek // Workshops // UniverSM
    A legnagyobb hazai egyetemek bevonásával ismét életrehívjuk az UniverSM programsorozatot, ahol szakemberek és hallgatók bevonásával betekintést adunk hazai mobil fókuszú projektek háttérébe.