A Clarity Consulting a Forrester Research hivatalos képviselője Forrester

Cégünkről

A clarity érthetőséget, átláthatóságot és tisztaságot jelent.
Arra törekszünk, hogy ügyfeleink munkáinkat is ezzel jellemezzék.

A Clarity Consulting 2001-ben alakult magyar tulajdonú, üzleti és informatikai tanácsadásra és nagyvállalati informatikai megoldások megvalósítására szakosodott vállalkozás.

Munkánk során célunk ügyfeleink sikerességének növelése működési folyamataik és a piacon elérhető innovatív technológiai megoldások együttes alakításával. Tevékenységünk megvalósítás és eredmény orientált, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy ügyfeleink számára kizárólag az üzleti eredményeket produkáló, sikeresen bevezetett megoldások és a gyakorlatban is végrehajtható javaslatok jelentenek valódi értéket.

Az ügyfél és a tanácsadó kapcsolatot megerősítik a közös erőfeszítésekből származó sikerek. Munkánk elismeréseként 2015-ben a Clarity Consulting nyerte el a Constantinus Nemzetközi Tanácsadói Díj aranyérmét. A magyar állam vagyonnyilvántartását megújító Országleltár Program keretében, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. és az Állami Vagyonnyilvántartási Kft. részére, a Clarity Consulting által nyújtott tanácsadói támogatási projekt kapta a kitüntetést.


ginop
A Clarity Consulting és a SZEGED Software által alkotott konzorcium pályázata a GINOP-2.1.1-15 keretében 363,67 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesül. A munka célja olyan módszertanok tervezése, amelyek lehetővé teszik adatbázisok szerkezetének és adatkapcsolatainak elemzését és értékelését, továbbá a módszertanon alapuló szoftvereszközök fejlesztése és piacra vezetése. A 24 hónapos kutatás-fejlesztési tevékenység Szegeden valósul meg.

Ajánló
  • thumb
    Legutóbbi szakmai napunk - ezúttal online 2020-06-19 bővebben
© 2001- 2020 Clarity Consulting Kft.,
Minden jog fenntartva