A Clarity Consulting a Forrester Research hivatalos képviselője Forrester

Áttörés a szegedi K+F projektben!

Nyár elejére egy jelentős állomáshoz érkeztünk el a szegedi kutatás-fejlesztés projektünk adatszerkezet-elemzéssel foglalkozó alprojektjében. Fábián Zoltán kollégánk számolt be munkatársaink számára a fejlesztésről, és a nem kis teljesítményt igénylő feladatokról, amiknek elvégzése nélkül most nem tartanánk itt.

A szegedi K+F projekt keretében egy olyan terméket fejlesztünk, amely tranzakciós rendszerek adatbázis-szerkezeteinek feltárását, értékelését és minősítését valósítja meg, hasonlóan a különböző programozási nyelvekhez már rendelkezésre álló forráskód-elemzőkhöz. A fő különbség, hogy ez a termék nem a forráskód minőségét vizsgálja, hanem Oracle adatbázisok szerkezetének minőségét.

A Szegedi Tudományegyetemmel együttműködésben sikerrel dolgoztunk ki olyan objektív szabályrendszereket és metrikákat, amelyek képesek egy-egy relációs adatbázis-rendszer minőségének értékelésére, fejlesztési javaslatok megfogalmazására.

Az alkalmazás olyan nagyvállalati környezetben használható, ahol egyedi fejlesztésű rendszerek üzemelnek, nagy méretű relációs adatbázisok támogatásával.

Fontos tudnivaló, hogy az érdeklődők 2018. december 31-ig licenc díjtól mentesen használhatják a szoftvert. A projektünk eredményességét teljes céges sikerként könyveljük el, így joggal érezheti minden egyes kollégánk büszkének magát.

image002

Ajánló
  • Clarity_kommunikacio_THUMB_20181211_Tihanyi Noemi eloadas
    Egyetemi előadás a folyamatszervezésről 2018-12-13 bővebben
© 2001- 2018 Clarity Consulting Kft.,
Minden jog fenntartva